Norsk jente, blogger og mote geek

Inpirasjon til badet

Inpirasjon til badet

Er du i gang med prosjektet “et nytt bad” til et nytt hjem og trenger å finne litt inspirasjon? Eller er bare ved å oppgradere et allerede eksisterende baderom? Så skal vi hjelpe deg litt på vei, for vi vet godt hvor vanskelig det kan være å få puslespillet til å gå opp. Nye inntrykk, trender, muligheter og løsninger kan faktisk være mer til forvirring enn hjelp.

Som regel går vi jo gjennom tusenvis av forskjellige sider på Internett, ser på interiørblad eller Pinterest for å finne inspirasjon til badet. Men, når det er gjort så skal man også finne en leverandør som kan alt eller finne mange for å få drømmene oppfylt. Derfor vil vi gjøre ditt bad-eventyr litt enklere, og anbefale deg en bad leverandør som heter Dansani.

Dansani er et dansk firma som har spesialisert seg på bad og baderom, og til den grad at de har sitt mål å skape ditt bad til ditt personlige frirom.  Dansk design ligger til grunn for det visuelle og det funksjonelle, og med håndverk som metode er produktene også av eksklusiv kvalitet. Dansani har kommet så langt med erfaring og kunnskap, at de har utviklet alle mulige løsninger så du på et sted kan skape et baderom som er tilpasset dine ønsker.

Dansani gir også mye inspirasjon til ditt bad innen du forplikter deg til en leverandør. Inspirasjon som hjelper deg videre med konkrete planer, ved hjelp av trender, oversikt over belysning, dusjkabinetter, tilbehør og mye mer. Du kan få et innblikk på to av dem under.

Trender

Siden har blant annet en liten oversikt på hvilke trender som finnes på markedet for øyeblikket. Så om du vil være oppdatert på det siste på den fronten, så har Dansani sin egen inspirasjon til trender. For øyeblikket kan du finne trender som Nordic Cool eller Metalliske overflater. Nordic Cool tar for seg funksjonalitet og et design som er tidløst, har lyse toner, er basert på håndverk og det menneskelige. Den metalliske trenden tar for seg detaljer i kobber og messing, som møter matte overflater i sort eller hvit.

Produktserier

Er du helt på villspor, så har Dansani også noen produktserier basert på stil og personlighet. Derfor, om du ikke selv helt klarer å finne et fundament, da kan du la Dansani gjøre grunnarbeidet for deg. De har produktserier som for eksempel Dansani Calidris, som er en møbelserie ment for livsnyteren og designelskeren. Eller hva med Dansani Curvo, som gir enkelhet og eleganse?

Som du kan se har Dansani alt på et sted, så glem de tusenvis av hjemmesider, blogger, blad og Pinterest. Det er rom for å bli kreativ, de har egne designere som kan gi videre inspirasjon og om det føles riktig å bruke dem – da får du hjelp til å bygge alle ledd. Dansani er ditt sted for å få en helhetlig opplevelse og et helhetlig baderom.Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *