Norsk jente, blogger og mote geek

Julegavetips til venninnen din

Julegavetips til venninnen din

Ordet «venninnegave» er et svært oppbrukt ord, og det er noe du også burde tenke over når du søker julegavetips til en venninne. Hvis du tenker over det, forstår du fort at alle venninnene dine er forskjellige, og derfor fortjener de også forskjellige gaver. Men hvis man likevel skal forsøke å forenkle det, kan man komme opp med julegavetips til 4 ulike venninne-typer. Det er ikke perfekt, men det kan hjelpe deg på veien.

Den uavhengige og reiseglade

Så hva skal du kjøpe til den uavhengige og reiseglade? Her bør du tenke litt utenfor boksen, og gi en gave som ikke alle andre har. Har du en venninne som regelrett står på reisefot kan småting til reisen komme godt med, som for eksempel notatbøker eller tynne håndklær som tørker på 1-2-3. Ellers er en guidebok også en god idé for akkurat denne type venninne. Gi gjerne også en stor klem, og noen god råd på veien.

Den hjemmekjære med et stort kjøkken

Her har du det enkelt, og de fleste typiske venninnegaver kommer garantert til å falle i smak. Alt fra en håndsåpe til kjøkkenhåndklær, telys og pyntegjenstander blir garantert tatt godt i mot. Det er denne gaven du trenger å bruke minst tid på, da det aller meste kommer til å bli verdsatt. Til og med en flaske vin er nok (spesielt hvis det er cava).

Den som alltid sitter med nesa i en bok

Dette er på mange måter en enkel kategori, du kan kjøpe bøker hun ikke har lest, eller billetter til litterære arrangementer. Du må likevel passe på at du ikke trår feil, du må vite hva slags bøker hun liker, og finne bøker i samme kategori. For eksempel, liker hun Sartre så kjøper du bok fra Camus, du kjøper aldri, aldri en Paulo Coelho-bok.

Den som ikke passer inn i en eneste kategori

Her kan du bare glemme alle «julegavetips til venninne»-artikler du har lest tidligere. Denne venninnen passer garantert ikke inn i denne generaliseringen, og blir derfor heller ikke glad for gavene som foreslås. Men for en en slik venninne er det viktigste å forstå henne og hennes behov, og at du gir en gave som viser akkurat dette. Det er heller ikke så viktig at du liker gaven selv, så fremt du tror den passer perfekt for venninnen din. Klarer du dette kunststykket har du nok i samme slengen skaffet deg et vennskap som varer livet ut.Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *