Norsk jente, blogger og mote geek

Skandinavisk minimalisme og kvalitet

Skandinavisk minimalisme og kvalitet

Dette svenske skomerket er som laget for skandinaviske føtter, og byr på en uslåelig kombinasjon av kvalitet og design. Vagabond oppdaterer sine kolleksjoner etter de siste trendene, så det er ikke rart at disse skoene står øverst på ønskelisten til mange moteglade norske jenter! Det sies at man ikke kan ha for mange sko i skapet, og det er lett å få lyst på absolutt alle skoene i de fantastiske kolleksjonene til merket fra nabolandet. Se utvalget her.

Fokus på bærekraft

Vagabond sko er et samfunnsbevisst merke som er opptatt av bærekraft, og de følger opp engasjementet ved å jobbe direkte med et knippe få utvalgte fabrikker hvor de har full kontroll på produksjonen. Designerne i Sverige er også opptatt av å tegne skoene på en slik måte at man får brukt så mye materiale som mulig. Og god kvalitet betyr selvsagt at skoene varer lengre, noe som også er bra for miljøet. Er du glad i både sko og bærekraftighet, er altså Vagabond det perfekte skomerket for deg.

Noe for alle

Om du er ute etter sandaler, høye hæler, støvletter eller sneakers – så har Vagabond garantert et par sko som passer for deg og dine skobehov. De omfattende kolleksjonene bærer preg av skandinavisk minimalisme, og har et tidløst design som ikke går av moten etter kun enn sesong. Likevel er de såpass på trend at de også passer inn i dagens motebilde.

Går du ned gata i Oslo, eller en hvilken som helst annen skandinavisk by vil du garantert møte på mange fashionistas med det svenske merket på føttene. Men det pene prispunktet gjør at skoene også passer like godt til nabojenta som toppmodellen.

Kule sko til menn

Men Vagabond har selvsagt også sko til moteglade gutter og menn, og herrekolleksjonene er minst like fine som damekolleksjonene. Her kan du forvente å finne gatesmarte sneakers og klassiske pensko i kvalitetsmaterialer. De svenske designerne har forstått at skoene gjør mannen! Så uansett om du er ute etter et par hverdagslige sneakers eller noe penere til kontoret eller festen, finner du garantert et passende par.

Kvalitet som varer

Skoene kommer selvsagt i kvalitetsmaterialer, og er – som nevnt ovenfor – laget for å vare. Dette er sko det er lett å bli glade i, og tar man godt vare på dem, har man fort skoparet i mange år fremover. Disse skoene er med andre ord en kjempegod investering du ikke kommer til å angre på.Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *