Norsk jente, blogger og mote geek

3 ideer til miniferien i høst

3 ideer til miniferien i høst

Høstferien venter rundt hjørnet, og det betyr som alle andre ferier at det er tid for avslapning. Du kan gjerne ta en miniferie i høst for å kunne slappe av helt. Når vi er hjemme, er det alltid vask som skal gjøres og gulv som skal støvsuges, og det kan derfor være vanskelig å få slappe av helt. Derfor får du her våre 3 beste tips på en miniferie.

Naturopplevelser i Harz-fjellene

Hvis du liker natur og gode opplevelser, er en miniferie til Harz-fjellene en fantastisk reise. Harz er et populært feriemål for mange vandrere, samt syklister som liker den vakre naturen i fjellene.

I høst vil du få en vakker naturopplevelse med de fargede bladene som faller av trærne. Det kan selvfølgelig være litt kaldt å gå rundt i fjellene i høst, men hvis du husker en god jakke og et varmt halstørkle, kan du lett holde deg varm.

Kulturtur til Skagen

Hvis du liker kulturopplevelser mer, kan du reise til Skagen, som er Danmarks nordligste punkt. I Skagen er det mange gode museer som du kan besøke og oppleve klassisk samt ny kunst. Du kan også nyte god mat på en av de koselige kafeene eller gå ned til havnen.

Samtidig er Skagen en fin by når du går rundt på gatene og byen tilbyr opplevelser for alle slags mennesker. Skagen er også en perfekt feriedestinasjon for familier med barn. Du kan lett finne et sommerhus i Skagen som du kan leie, noe som gir den perfekte feriestemningen. Når du er på tur i Skagen, kan du enkelt besøke Aarhus og oppleve den fantastiske kulturen som du kan finne der.

Byferie i London

Et annet alternativ for å dra på miniferie i høst er å reise på byferie til London. Du kan fly fra Oslo til London på ca. 2 timer, og det kan derfor være verdt å dra forbi London, selv om du bare planlegger å bli i noen dager.

I London kan du besøke alle de klassiske severdighetene som London er kjent for: London Eye, Tower of London, Hyde Park og musikaler. Du kan også nyte å gå rundt en av byens mange populære gater, og gå på shoppingtur eller finne en dejlig kafé.

Du kan finne flere gode ideer til din neste ferie på Reser i dag.

Kom tilbake med ny energi

Hvis du drar på miniferie i høst og får slappe av og oppleve litt nye ting, er det større sjanse for at du kommer tilbake til arbeidet med ny energi. Og du kan trenge litt ekstra energi etter høstferien, hvor den travle julemåneden venter rundt hjørnet. Når vi har kommet til den andre delen av høsten, vil butikkene begynne å dekorere til julen, og man må begynne å tenke på julegavene og julematen.

Hvis du er en av dem som ofte er stresset i desember måned, kan du også vurdere å bruke høstferien til å starte julehandelen. Vet du allerede f.eks. at du mangler et juletre eller noen ekstra juledekorasjoner, bør du vurdere å kjøpe det nå. På den måten risikerer du heller ikke at ting blir utsolgt.

De fysiske butikkene har kanskje ikke funnet julevarene ennå, men du kan starte julehandelen på nettet, hvor du også enkelt kan sammenligne prisene på forskjellige butikker. Du kan f.eks. finne mange gode julegaver på Georg Jensen Damask.Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *