Norsk jente, blogger og mote geek

Reiser til det vakre Sør-Afrika

Reiser til det vakre Sør-Afrika

Om du vil oppleve noe utenom det vanlige i den neste ferien kan Sør-Afrika bli ditt neste reisemål. Her kan du finne et mangfold av opplevelser, som passer både til en mer avslappet ferie på stranden eller store opplevelser av dyreliv og en imponerende og vill natur. Wikstrøms Verden tilbyr et stort utvalg av opplevelser som venter på deg. Hele reisen kan planlegges og tilrettelegges for dine behov og ønsker. Finn din Sør-Afrika reise her.

Safari i Krüger Nasjonalpark og Olifants-Dalen

Noe av det som trekker flest folk til å foreta reiser til Sør-Afrika, er landets dyreliv og de store naturvernsområdene som tar imot besøkende for guidede turer gjennom villmarken. Du kan begynne din reise gjennom landet med en 10 dager lang luksussafari, som tar utgangspunkt i Nyati Safari Lodge. Her kan du bo i en egen bungalow, med utsikt over Olifants-elven. Like ved begynner Krüger Nasjonalpark. Fra terrassen foran bungalowen har man hver kveld utsikt over det rike dyrelivet som flokker seg langs elven. I tillegg er man fullstendig forpleid under oppholdet. Kjøkkenet på Nyati Safari Lodge serverer deg alle måltider, og turer ut til forskjellige områder av naturvernsområdet finner sted hver dag.

Opplev et mangfoldig Sør-Afrika på dine reiser

Oppholdet på Nyati Safari Lodge kan kombineres med en togreise utenom det vanlige. Med spesialtog av ærverdig gammel type, kan man reise langs Rovos-linjen og oppleve de mangfoldige landskapene som utgjør det store landet. Reisen erstatter flyturen mellom Johannesburg og Cape Town, med en luksusreise gjennom landet. Man får oppleve fjellkjedene, savanner og bush-land. Man reiser gjennom den store Karoo-ørkenen, de frodige vindistriktene i høylandet ved Atlanterhavskysten. Denne reisen er samtidig en tidsreise tilbake til jernbanens gullalder. Man føler seg til tider som om man er en figur, plassert i Poirot’s verden.

Et mangfold av opplevelser kombinert med safari-ferie i Nyati Safari Lodge

Med Wikstrøms Verden kan man få mange forskjellige ruter gjennom Sør-Afrika, og man kan velge det som interesser mest. Om man ønsker å oppleve storbyen Johannesburg, så er det muligheter for dette. Man kan også besøke Cape Town, med den vakre hollandske koloniale arkitekturen, og den historiske havnen. Andre pakkeløsninger inkluderer utflukter til vindistriktene og det idylliske landskapet like utenfor Cape Town. Fra Stellenbosch, som er landets nest eldste by, kan man besøke historiske vingårder, og besiktige mange av de flotte vinmarkene. Man kan også ta seg til til å smake litt, både på den ypperlige vinen fra regionen, og den tradisjonelle afrikanske maten.Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *